Mis het niet!

Bereid Kerst voor met 10% korting op alle producten

-10%tancar
Let's go for it!

You can now place your order with a 12% discount.

tancar
menu 2.5
meer weten

Levering op een thuisadres of op een afhaalpunt


Waarde van
de bestelling
Standaard verzending
6-11 Dagen
Express verzending
3-5 Dagen
Meer dan  € 22 GRATIS GRATIS
Tussen € 12 en  € 22 GRATIS € 5
Minder dan  € 12  € 5 € 10

 

Levering op een thuisadres of op een afhaalpunt


Waarde van
de bestelling
Standaard verzending
6-11 Dagen
Express verzending
3-5 Dagen
Meer dan  € 22 GRATIS GRATIS
Tussen € 12 en  € 22 GRATIS € 5
Minder dan  € 12  € 5 € 10

 

KERST IDEEËN
altJij hebt toegevoegd1product(en)
Bekijk winkelwagen

Leer Stikets kennen


Stikets is opgericht in 2010 door het idee van een moeder, Stephanie Marko, een moeder die alledaagse problemen wilde oplossen voor families die hun spullen kwijt raakten. Haar doel was om een praktische, effectieve en economische oplossing om kleren, boeken, schoenen, school spullen, rugtassen en andere objecten te merken, om het leven makkelijker te maken voor gezinnen.

Gezin Bovenaan
Stikets: family first

Sindsdien, heeft Stikets de opdracht op zich genomen om gezinnen te helpen, om hun spullen mee terug naar huis te nemen. Dit doormiddel van producten om je spullen te merken, zodat je weet wat van jou is! Ook werken we er niet alleen aan om constant nieuwe producten te ontwikkelen, maar ook om de hoogste kwaliteit te garanderen, en om van Stikets een kwalitatief bedrijf te maken.

 

Wereldwijd Merk
About Stikets, Global Brand

Bij Stikets geloven we niet dat kwantiteit hoger staat dan kwaliteit, in tegendeel, ze zijn even veel waard. In 2019 heeft Stikets de 1 miljoen bestellingen behaald, verstuurd naar 40 landen wereldwijd. We zijn constant aan het werken om nieuwe producten te ontwikkelen, om het de gezinnen makkelijker te maken.


Uw Tevredenheid Is Ons Doel

Bij Stikets doen we ons best om de eisen van de klant te begrijpen en deze ten alle tijden te bereiken. Onze reis met u stopt niet wanneer u uw bestelling plaats, onze klantenservice staat altijd voor uw klaar wanneer u een vraag heeft over een product van ons. Uw tevredenheid is ons doel, daarom zijn zowel onze voor- en na verkoop even belangrijk. Beoordelingen van onze klanten helpen ons en geven ons motivatie en een kans om ons altijd voor u te verbeteren.

Bij Stikets zijn we moeders en vaders, die net als u, willen wat het beste is voor onze gezinnen. Als u lid wordt van de socialmedia van Stikets, blijft u altijd op de hoogte van seizoen promoties en nieuw en handige producten. We zouden het heel fijn vinden als u uw eventuele ideeën en suggesties met ons deels, zodat wij ons kunnen verbeteren zoals de klant dat graag wilt. Hartelijk dank voor uw bezoek aan Stikets en hopelijk kunnen wij u helpen met onze producten!

Kunnen we je helpen?
Contacta por whatsapp
Titol del popup modal
Visite.....